Spring til indhold

Mød tidligere kunder

Jeg har det rigtig godt i dag

Da jeg opsøgte Anette, længtes jeg efter at finde mig, den glade pige, igen. At finde tilbage til mig selv og meningen med mit liv. For jeg havde mistet mig selv et sted undervejs som mor til to piger med udfordringer. Fordi Anette har gennemlevet det hele selv, vidste hun, hvad der skulle til for at komme videre. Nu har jeg fået meget større bevidsthed om min tid og energi. Jeg prioriterer og gør ting, som gør mig glad. I dag gør jeg også mine omgivelser opmærksom på, når noget belaster mig, når jeg har brug for tid og plads, og hvad jeg ønsker.
Helene Tomra

Jeg er kommet tilbage til mig selv og hende, jeg længtes helt vildt efter

Psykolog havde jeg prøvet, men det gav mig ikke noget brugbart, der fik mig videre i mit liv. Jeg havde mange gange googlet uden at finde noget, der fangede mig. Først da jeg så Anette og hørte en af hendes lydfiler - jeg hørte den fire gange og kunne ikke fatte, at hun forstod mine udfordringer og havde gennemlevet det samme som mig. Så jeg følte mig genkendt og tænkte, at hun måtte kunne noget. Det er så skønt at føle mig i live igen.
Heidi Vanman Olsen

Det vigtigste for mig har været at blive glad igen og få mit overskud tilbage ​

For jeg var endt et trist sted. Jeg er blevet meget bevidst om at huske mig selv, og at jeg ikke behøver at klare hele verden på egen hånd. At jeg godt må give slip og lade andre komme til. Det er fantastisk dejligt at være nået hertil.
Bodil Hansen

Jeg har fundet kærligheden til livet igen​

Efter den indledende samtale var jeg ikke i tvivl - hvis nogen kunne hjælpe mig, så var det Anette. 
Og WOW - en nærmest livstransformerende oplevelse. Anette har lært mig at slippe de usunde overbevisninger. 
Nu har jeg følelsen af, at INTET kan slå mig omkuld. 
Jeg er stærkere end nogensinde. Før følte jeg ikke, at jeg var til stede i noget af det, jeg foretog mig. Jeg havde glemt kærligheden og mig selv i udredninger, udfordringer, diskussioner, nedsmeltninger og alt derimellem. 
Jeg var på nippet til at give op.
Nadia Ib

It takes one to know one​

Anette har gået hele vejen selv som mor til en søn med diagnoser. Det var afgørende for mig, da jeg valgte at få hendes hjælp. Jeg har fået så meget mere ud af det, end jeg har investeret. Og så elsker jeg, at olierne også er en del af hendes univers, fordi de er så nem en støtte, som jeg kan række ud efter.
Monica Madsen

Læs mere om Anette

2023 by heart | Anette Kjærgaard | CVR 31216060 | Persondatapolitik |